Over WITTEKOP

De naam WITTEKOP heb ik volledig aan ons vader te danken. Mijn natuurlijk blond haar (ondertussen heeft het af en toe een kleine bijwerking nodig) heeft mij altijd al getypeerd. Ik ben er nog steeds enorm trots op en blijf het iets uniek vinden. Dat is wat ik ook met WITTEKOP wil creëren: iets persoonlijk, uniek en herkenbaar!

Ik ben echter nog steeds voltijds student communicatiewetenschappen aan de UGent, wat ervoor zorgt dat mijn studie steeds op de eerste plaats komt. Hierdoor kan het voorvallen dat er een bestel-stop wordt ingelast wanneer de vraag groter is dan het aanbod. Wil je zeker zijn van je eigen WITTEKOP? Wacht dan zeker niet met bestellen!

Tot slot wil ik jou nu al bedanken voor de interesse in WITTEKOP! Bij elke aanvraag, bestelling of positieve reactie spring ik een gat in de lucht! Heb je nog verdere vragen over een model, kleur of welke saus ik het liefst op mijn frietjes heb? Aarzel zeker niet om mij een mail/bericht/dm … te sturen!

Ik ben Mare Verbeiren, het gezicht achter WITTEKOP.

Al sinds ik klein was, ben ik gebeten door mode en alles wat erbij komt kijken. Als 4-jarige kon ik op een dag wel tien keer van outfit veranderen, tot groot jolijt van ons moeder. Eens ik een jaar of 6 was, had ik al min of meer een eigen kledinglijn in gedachten, met in de hoofdrol mijn Babyborn en ik. Wat later werden de grotere middelen ingezet en kreeg ik een Singer uit de Aldi. 😉 Mijn assortiment bestond toen vooral uit kussenhoezen, speldenkussentjes en pennenzakken. Ik bleef kleine prulletjes fabriceren en heb er zelfs een jaar of vier over geblogd op ‘Blond&Creative’. Met ‘blog van de maand’ in JOEPIE als hoogtepunt.

Fast forward naar 2020!

Ik kreeg een versleten fietstas uit zeildoek in handen en besloot er een handtas van te maken. Mijn eerste ontwerpen werden enorm goed ontvangen door familie en vrienden en al snel had ik tientallen bestellingen! WITTEKOP bleek een succes waar ik op voorhand niet van had durven dromen! Alle tassen zijn uniek, handgemaakt en worden volledig zelf samengesteld door jou als klant! Je kiest een model, kleur(en) en eventuele opties/extra’s en ik maak er een pareltje van! Ik werk volledig op bestelling en heb dus geen voorraad. Mocht je niet genoeg hebben aan foto’s? Een kijkje in mijn privécollectie is mogelijk op afspraak!