back to top

ABOUT

De naam WITTEKOP heb ik volledig aan ons vader te danken. Mijn natuurlijk blond haar (ondertussen heeft het af en toe een kleine bijwerking nodig) heeft mij altijd al ‘getypeerd’. Ik ben er nog steeds enorm trots op en blijf het iets uniek vinden. Dat is dan ook meteen wat WITTEKOP als kleine content fabriek zo speciaal maakt: het creëren van iets persoonlijk, uniek en herkenbaar!

Als online digital creative kan WITTEKOP je dus zowel bijstaan op vlak van online communicatie en copywriting als ook bij de creatie van video- of fotografisch materiaal. Door samen te werken met een breed netwerk van jonge creatieve ondernemers kan elk creatief aspect van het totaalplaatje tot in de puntjes worden uitgewerkt. 

Mocht je verdere vragen hebben of graag een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek vastleggen om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen? Laat gerust iets weten via onderstaande kanalen!

Hopelijk tot snel!

Ik ben Mare Verbeiren, het gezicht achter WITTEKOP!

Al van kleins af aan, ben ik steeds de ‘creatieve duizendpoot’ van de groep geweest. Wat begon als een klein meisje met een obsessie voor mode knutselen, groeide al snel uit tot een mode- en diy-blog, genaamd ‘Blond&Creative‘, later ‘Blondine‘. Toen Instagram als platform aan belang begon te winnen, ontdekte ik mijn passie voor schrijven, creëren en delen.

Eens mijn middelbare schooldiploma op zak, leek de keuze voor communicatiewetenschappen aan de UGent dan ook de evidentie zelve. In 2020, net voor corona heel de wereld op een hoopje kwam gooien, startte ik WITTEKOP als tassen- en accessoire merk. Met overschotten van zeildoek maakte ik unieke handtassen, rugzakken en kleinere accessoires. 

Het student ondernemerschap heeft me ondertussen dan ook al enorm veel bijgeleerd, zowel op het vlak van communicatie naar klanten toe, als de ins en outs van een merk in de markt te zetten. Ook tijdens dit proces kwam ik opnieuw tot de conclusie dat het creëren van online en fotografische content, communicatie en schrijven mijn echte passies zijn.

DSC_0022
DSC_0027